Denne bloggen har tidligere vært et sted der jeg skriver om alle mine interesser. Jeg er en mann i 30-årene som har to barn, og er veldig opptatt av fysisk aktivitet og friluftsliv. Familielivet har fått meg til å forstå hvor viktigheten av å ha solid økonomi. Det har gått opp for meg at det å ha penger i bakhånd er helt avgjørende i alle faser av livet. I det siste har jeg virkelig gått inn for å spare så mye som mulig. Denne utfordringen har gitt meg kunnskap som jeg gjerne vil dele med andre.

Derfor har jeg bestemt for å starte en egen spareblogg. Jeg har tidligere delt opplevelser fra naturen på min blogg, men vil nå fokusere kun på sparing og økonomi. De færreste er klar over hvor mye det er mulig å kutte i eget forbruk uten at det går utover livsgleden. Her handler det om å redusere på de riktige områdene, og spare på en smart måte. Jeg har opparbeidet meg mye erfaring med hvilke spareordninger som lønner seg. Derfor vil jeg lære flere å spare på en god måte.